Хидроизолация на Тераси

Терасите представляват конструкции от покривен тип ,които са обособени като открити площадки построени директно върху земята или върху някаква друга основа .Могат да бъдат обитаеми или сервизни помощни помещения.Те са средство за увеличаване на жилищната ни площ , особено в районите с по- топъл климат, защото макар и на открито създават достатъчно домашен комфорт. Върху терасите оказват влияние различни фактори - дъжд,слънце,горещина и студ ,отопление и вентилация на сградите и много други . Всеки от тях може да причини ,различни поражения, които да доведат до проникване на вода в жилищните помещения.
Най- голямото натоварване за терасите, особено когато са покрити с керамични и каменни плочи и се намират над отопляеми помещения са температурните разлики и линейните разширения, които те предизвикват -2 мм на всеки метър.Много критични са и водните натоварвания, на които е подложена терасата -проливни дъждове, натрупващ се и топящ се сняг .Замръзването и разтопяването на водата и проникването и в порите на материалите, керамичните покрития и фуги ,рязко намалява дълготрайността им и ги разрушава.
Животът на една тераса зависи основно от качеството на нейната хидроизолация. Ние с дългогодишен опит при изграждането и полагането на различни видове хидроизолационни решения се доверяваме, само на реномирани производители на течни и рулонни хидроизолации за вашата тераса.
Доверете се на нас и нашите специалисти, за да се радвате на вашата тераса , а не тя да е проблем за вас . Потърсете ни на нашият имейл ,за безплатен оглед и решаване на проблемите с вашата тераса.


Основни Услуги

Абонамент условия и цени.

image

Частни Клиенти
Ние ви предлагаме допълнителна сигурност за Вас когато покриват ви не гаранционен

image

Бизнес Клиенти
За Бизнес клиенти гарантираме спокойствие на Вас и Вашият Бизнес.