Хидроизолация на Основи

Нашата фирма е с дългогодишен опит при проектирането и изграждането на подземни хидроизолации - основи, мазета ,фундаменти, подземни гаражи и др. Най- важното при този вид хидроизолация, е поставянето на бариера между водата и основите на строителния обект. Качествено направената хидроизолация на основите удължава с години дългосрочната експлоатация на обекта.
Хидроизолацията на основите, е една задължителна стъпка ,която ще ви спести много главоболия и средства в бъдеще време за сериозни и скъпи ремонти на пораженията, които нанасят подпочвените и дъждовни води на вашата сграда. Хидроизолацията на основите, не бива да бъде пропускана и подценявана в никакъв случай , защото водата влияе много зле на здравината на бетона,армировката , зидарията. Просмуква се и се появяват: петна, плесен , мухъл ,а понякога и доста сериозни течове и наводнени помещения, тогава ремонтите стават неизбежни ,а опитите за спестяване на пари провалени .
За да избегнете всичко това пазарът предлага прекрасни материали и технологии създаващи водонепропусклив слой, от който можете да се възползвате . Но въпреки високо качествените материали и технологии едно от най- важните неща за вашата сграда е изпълнението! ние подхождаме с професионализъм към всеки един обект, гордеем се с изпълнените от нас обекти и се радваме на вашите препоръки !
При нужда от хидроизолация на основи , мазета , фундаменти - не се колебайте и пишете на нашата страница .


Основни Услуги

Абонамент условия и цени.

image

Частни Клиенти
Ние ви предлагаме допълнителна сигурност за Вас когато покриват ви не гаранционен

image

Бизнес Клиенти
За Бизнес клиенти гарантираме спокойствие на Вас и Вашият Бизнес.